Ostatni raz odnosze sie do Twoich postow, tylko dlatego, ze poziom Twojej argumentacji a raczej jej braku przeraza mnie. Jestes rzekomo organizatorem ligi, a wprowadzasz co rusz zamet w organizacji ligi. Najpierw sam nawolujesz inne zespoly do gry, straszysz, grozisz wykluczeniem, malo tego kierujesz epitety w strone poszczegolnych uzytkownikow, ze nie maja prawa zabierac glosu, poniewaz pojawiaja sie okazjonalnie, a Wasza druzyna co robi?
Trzymajmy sie faktow. W terminie kiedy graliscie z Alpaka proponowalismy Wam mecz z nami, nie zgodziliscie sie, poniewaz rzekomo zostawialiscie sobie nas na sam koniec. Wczoraj rowniez chcielismy z Wami zagrac, stwierdziliscie, ze nie gracie bez BaQa, niemniej jednak nie przeszkodzilo Wam to rozegrac spotkania z GPE. To nie sa wcale przypadki losowe, poniewaz za kazdym razem mieliscie dostepnych do gry 3 zawodnikow. Jedyna determinanta nierozgrywania spotkania z nami bylo Wasze widzismisie, poniewaz w tym samym czasie potrafiliscie grac z innymi zespolami.
Argument z petrem jest juz nudny. Raz ze regulamin w sposob jednoznaczny okresla, ze uczestnikiem ligi moze byc kazdy zarejestrowany uzytkownik forum, a takowym jest petr, wiec najpierw radzilbym zapoznac sie z regulaminem, ktory sam tworzyles. Dwa ze z cala pewnoscia nie Ty decydowalbys o akceptacji jego uczestnictwa, lecz przede wszystkim reszta chlopakow.
Ja staram sie byc wieczorami jak chlopaki ustawiaja mecz z innymi zespolami, niemniej jednak robie to kosztem snu, poniewaz pracuje, wiec nie mam mozliwosci przesiadywania nocami, jak to bylo mozliwe kiedys.
Jako ze w przeciwienstwie do Was rozgrywamy swoje spotkania regularnie, bedac dostepnymi zdecydowanie duzo czesciej niz wy, a dodatkowa ja bede mial teraz troche mniej wolnego czasu, bedziecie musieli sie do nas dostosowac i wybrac termin, ktory tym razem bedzie nam odpowiadal.
I tak, jestesmy wiecznie poszkodowani, poniewaz we wszystkich edycjach ligi, jestesmy jedynym zespolem, ktory rozgrywal swoje mecze regularnie, nie majac zadnych zaleglosci.