Re: Gry...

Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 359

Re: Gry...

Post autor: Kesz » 21 lut 2012, 21:49

mateoaka pisze:Współczucia z okazji straty xboxa! Ja bym się pochlastał! :)
hm... Nie tak do końca padł, rozebrałem go - przeczytałem na jednym forum, że problemy mogą występować z napędem jaki zwyczajnie nie styka - No i może faktycznie, to nie do końca wina lasera, choć na pewno jest zużyty ... Mam taką fajną metodę na odpalanie gier, mianowicie, załączam płytę i w momencie wczytywania "pierdut !" w napęd i wuala, gra się odpala :P
Nie mam niestety na konsoli żadnych nowości, ale chyba zabiorę się za Bayonettę - od dawna ją mam a nigdy jakoś nie przeszedłem do końca :

Jest jeszcze genialny Vanquish :

Czyli mam w sumie dwie gry, jakie powinienem przejść :)

Jednak ostatnio i tak bardziej klasycznie, powróciła fascynacja do szachów i im w większości ostatnio poświęcam czas... Co za ironia, tutaj gry które swoją efektownością i ogólnie wszystkim powodują opad szczeny a z drugiej strony, gra która ma kilka tysięcy lat i ma kilka bierek a jest w niej więcej magii niż w tych cudach heh ;)

Tak badam rynek MMO - przede wszystkim w oczekiwaniu na premierę Path of Excile, ale między czasie jakoś wciągnąłem się w infantylną ale przyjemną gierkę Elsword - w klimatach anime, nastawiona na wykonywanie zadań i podnoszenia poziomu postaci, niby gra sieciowa, ale tak naprawdę możemy wypiąć tyłek na drużynę i grać samemu, żaden problem. Fajny jest tryb PvP - ale to po jakimś czasie, pierw może doprowadzić do frustracji, bo będziemy dostawać po dupie ale z czasem będziemy sobie radzić i da to dużo frajdy, system kombosów w tej grze, to największa frajda. Gra jest w pełni po Polsku i za darmo - zarejestrować konto do gry możecie tutaj : http://pl.elsword.org/ - z tej samej strony można ściągnąć instalke gry jaka jest w pełni darmowa, warto chociaż spróbować :)

Wróć do „Hyde Park”