Ja po prostu uważam, że Scholes nie da rady udupić trzech grupowych meczy, nie te lata. Przy wyjściu z grupy to już w ogóle odleci. Jako wchodzący ok, argumenty o tym, że Gerrard i Lampard przegrali wszystkie turnieje, które mogli przegrać do mnie nie trafia. Bo gdzie wtedy był Scholes? Anglicy udupiają od lat wszystko co mogą i nie ma tu co obwiniać Gerrarda i Lampsa. To samo można powiedzieć o Scholesie, Ferinandzie, Terrym i reszcie ekipy.
Ja chętnie zobaczyłbym w środku Parkera, należy się chłopu za to co prezentuje od dobrych kilkunastu miesięcy.
Ogólnie z rudym niezłe zamieszanie może być. Coś nie halo z Anglikami jest, jak zawsze oczekiwania będą ogromne, a grą kierować ma gość, który wraca z emerytury.
O środek pomocy bym się w sumie nie martwił: Carrick, Parkerk, Lamps, Gerrard, Scholes, Jack - jest z czego wybierać. Mizernie za to skrzydła mogą wyglądać jest Sturridge i Young i długo długo nic. Lennon obniżył loty, grę Theo przemilczę. Ciekawe czy skuszą się na AOC. Podobnie atak - szału nie ma, większość kandydatów obniżyła loty w bieżącym sezonie, a Rooney ma bana.
Fajnie za to wygląda sytuacja w tyłach. W klatce nareszcie jest bramkarz z prawdziwego zdarzenia, mistrzowsko zapowiada się rywalizacja na bokach brony. Walker, Richards i Johnson a po drugiej stronie Cole i Baines. Zdecydowanie jest z czego wybierać.