Re: FMy

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8424

Re: FMy

Post autor: piotrcies » 25 lut 2012, 12:25

Mieliście kiedyś w składzie Rubena Yttergårda Jenssena? Przeglądając kiedyś skład Tromsø zauważyłem, że tego ziomka chce pół Europy. Atrybuty ma świetne dla środkowego pomocnika (taki trochę gorszy Modrić). Pierwszy raz zauważyłem go jak kupił go Tottenham w mojej karierze Evertonem (właśnie w miejsce Luki). Ciekaw jestem, jak się sprawdza, bo zakupiłem go do mojej nowej drużyny, ale jeszcze nie zagrałem oficjalnego meczu.

A propos nowych drużyn, ostatnio szło mi paskudnie (popsułem Everton i Sevillę, z której mnie wypieprzono na zbity pysk, a że byłem nieznanym szkoleniowcem, chciano mnie tylko w angielskiej Conference :lol: ). Teraz zacząłem tam, gdzie lubię najbardziej i mam najlepsze wyniki - we Włoszech. Objąłem Atalante, bo widzę, że prognozują jej spadek (20 miejsce), walczyć będę właśnie o utrzymanie, a w kadrze mam kilku bardzo ciekawych zawodników, więc nie będzie raczej problemu. Poszalałem też na rynku transferowym, wydałem ok. 10 mln (zarobiłem ok. 7), ściągając do zespołu Kweuke, Sambe Sowa, Paloschiego i właśnie Jenssena. Mam nadzieję, że już mnie nie wyrzucą :lol:

Wróć do „Hyde Park”