Tak w ogóle, Everton korzysta z bazy footbal managera w celu szukania piłkarzy : http://www.eurogamer.net/articles/evert ... r-database ...
Jutro napisze jak mi tam idzie kariera Atalantą, wkurza mnie problem jaki się pojawia po pewnym czasie... Mianowicie, jak zespół wygrywa kilka meczy z rzędu albo ma długą passę bez porażki, to zaczyna się plaga kontuzji, zaczynają się medialne prowokacje a w zw. z czym problemy z utrzymaniem odpowiedniego poziomu formy zespołu. Irytujące...
Poza tym, tak propo mediów, jakie macie stanowisko do tego aspektu gry ? Dla mnie jest to monotonne i nudne dlatego pomijam zabawę medialną. Na konferencje prasowe zarówno po jak i przed meczem wysyłam asystenta z kolei jak ma być prezentacja nowych zawodników, to przeważnie odrzucam, jedyne gdy zareaguje, to gdy jakiś manager wypowiada się na temat formy mojego zespołu, bo wiadomo, że jak pochwali twój zespół, to Ci urosną w piórka i poczują, że są mocni w rezultacie nie będą angażowali się do spotkania, myśląc, że wygrają go już w szatni z kolei jak skrytykują, to dobrze to pociągnąć, wówczas motywuje to zawodników i łatwo zbudować ich determinację na spotkanie... Ale jakie znaczenie mają przedmeczowe konferencje czy tym bardziej pomeczowe, a już w ogóle po kiego grzyba prezentacja zawodników ? - nie widzę w tym większych korzyści i olewam.