Re: Liga Haxball

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Re: Liga Haxball

Post autor: ddemon » 29 lut 2012, 13:50

1 Mam nadzieję że papugafalista nie ma mi za złe bo to nie było celowe zagranie tylko wysłałem Magnumowi linka powiedział że wszystkim wyślę i tak się potoczyło że uzbierali nawet 4-Matt był przez pewien czas ale przenieślimy się wtedy do BaQ bo u Lokiego zaczęły się lagi więc drużyna LB nadal miała 3 i kontynuowaliśmy grę :) Następnym razem będzie trzeba podawać wszystkim na forum ;)
3 DRBF dobrze byłoby abyście coś również rozegrali bo wczoraj było 2 zawodników także dużo wam już nie brakuje aby skomplementować skład i zagrać
4 Sam już teraz też mam konto - 1 minuta roboty załóżenie także jeśli komuś nie chce się wto bawić to podawajcie w temacie przez różne serwisy hostingowe ktoś z upie napewno :spoko:

Jak już ktoś będzie miał okazję grać z drużyną LOT-u czy też DRBF lub LB którzy bądź co bądź rzadko są to w ramach możliwości i chęci spróbujcie rozegrać mecz z rundy rewanżowej tak aby znów nie czekać,nieskończoność :P

Drużyna FC Barcelony będzie dostępna w czwartek po między 22:45 a 23 i będziemy gotowi rozegrać spotkanie z każdym lecz priorytetem będą drużyny które rozegrały najmniejszą ilość spotkań :)

Wróć do „Gry Forumowe”