wiesz Etusie, serial serialem, ale to jak Pih zachowuje sie na koncertach szczegolnie nie swoich potwierdza, ze jest bukietem i nic wiecej. Pomijam hip-hop kemp i jego wywód mordo mordo policji kordon co jest najlepszym freestylem w polskim rapie.Etus2 pisze:pih sprzedaje zlote plyty nie to co tede , idz lepiej poogladaj polskie wszyscy kochamy reymonda na tvnie jaka gra aktorska taki rap, poziom ten sam.
Jednak to co zobaczyłem w sobotę na koncercie Pezet?małolat przebiło wszystko. Miałem okazje byc w VIP strefie i widziałem wszystko dokładnie. Najebany jak 150 Adaś wbija sie na scene podczas koncertu braci i zaczyna zachowywać sie jak niedorozwój, WSZ sciaga go ze sceny a ten pikuje jakis metr w dół. Zaczyna sie awanturowac, ochroniarze go łapa a ten błysnał intelektem "wiecie kim ja [k****] jestem?" i gada te swoje farmazony, potem wyciagnal plik hajsu i zaczal nim machac i seplenic, bo promile zniekształicły dykcje. Na szczescie przy pomocy panów w czarnych uniformach chyba opuscil lokal bo juz go wiecej nie widzialem. Cale szczescie, bo to zalosny widok.
Dobrego masz idola stary. A to nie była jedyna taka akcja, bo mój koleżka był przy podobnej jak chciał udowodnić swoje pseudo gwiazdorstwo.