Re: ---> Rap <---

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: ---> Rap <---

Post autor: kulekfcb » 29 lut 2012, 16:28

Etus2 pisze:pih sprzedaje zlote plyty nie to co tede , idz lepiej poogladaj polskie wszyscy kochamy reymonda na tvnie jaka gra aktorska taki rap, poziom ten sam.
wiesz Etusie, serial serialem, ale to jak Pih zachowuje sie na koncertach szczegolnie nie swoich potwierdza, ze jest bukietem i nic wiecej. Pomijam hip-hop kemp i jego wywód mordo mordo policji kordon co jest najlepszym freestylem w polskim rapie.

Jednak to co zobaczyłem w sobotę na koncercie Pezet?małolat przebiło wszystko. Miałem okazje byc w VIP strefie i widziałem wszystko dokładnie. Najebany jak 150 Adaś wbija sie na scene podczas koncertu braci i zaczyna zachowywać sie jak niedorozwój, WSZ sciaga go ze sceny a ten pikuje jakis metr w dół. Zaczyna sie awanturowac, ochroniarze go łapa a ten błysnał intelektem "wiecie kim ja [k****] jestem?" i gada te swoje farmazony, potem wyciagnal plik hajsu i zaczal nim machac i seplenic, bo promile zniekształicły dykcje. Na szczescie przy pomocy panów w czarnych uniformach chyba opuscil lokal bo juz go wiecej nie widzialem. Cale szczescie, bo to zalosny widok.

Dobrego masz idola stary. A to nie była jedyna taka akcja, bo mój koleżka był przy podobnej jak chciał udowodnić swoje pseudo gwiazdorstwo.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”