Re: Cracovia Kraków

Awatar użytkownika
DDK
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5055
Kibicuję: Tylko WISŁA

Re: Cracovia Kraków

Post autor: DDK » 29 lut 2012, 22:03

Dlatego napisałem, że to temat rzeka, bo jedni będą twierdzić, że w 1905, drudzy ze w 1907 a inni ze na przełomie 1910/11. Niechce zaczynać znowu tego tematu, zresztą to nie żadnego znaczenia.

Czy ja robie nagonke? Nie wydaje mi się, nikogo nie obrażam. Wyśmiałem tylko to, że za każdym razem jak cracovia od kilku lat wychodzi z ostatniego miejsca to się pojawiają głosy, że teraz będzie juz tylko lepiej. Wyśmiałem też utrzymanei się pod zielonym stolikiem tak jak powinna to zrobić cała Polska. I wyśmiałem tekst o najwierniejszych kibicach, napisany przez osobę która uważa się za kibica cracovii bo czuje że jest z drużyną oglądając mecz w tv.

A to, że jestem kibicem Wisły to nic nowego, nigdy tego nie ukrywałem i nie mam takiego zamiaru.

WP

No bez jaj, ostrzeżenie za to że piszę nazwę tego klubiku z małej litery? Wszystkie inne piszę z dużej, ale tego nie piszę i nie mam zamiaru.

Swoją drogą nie wiem czy żaden kibic tego klubu nie zauważył, ze nazwa tematu jest błędna. Dopiero kibic Wisły to widzi? Śmiech

Wróć do „Polska”