Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post autor: Dr.Football1 » 01 mar 2012, 16:11

O ile wywiady z Manzano omijalem szerokim lukiem,to Cholo naprawde swietnie sie czyta. Widac od razu,ze to rozsadny i inteligentny typ.
W najbliższym meczu zagramy po raz pierwszy bez Falcao oraz Godina, ponieważ są zawieszeni. Na razie oczekujemy na wszystkich zawodników, którzy w czwartek wrócą do klubu ze zgrupowań. Jutro popołudniu całym składem rozpoczniemy przygotowania do tego wielkiego meczu. Sevilla to wielka ekipa. Posiadają silny skład z mocnymi skrzydłami, gdzie grają Reyes oraz Navas. Bez wątpienia to będzie piękny mecz.
A tu perelka. Zamiast isc za moda i narzekac,ze reprezentacje zabieraja mu zawodnikow bla bla bla...
Zawsze powtarzam, że otrzymanie powołania do reprezentacji do wielki zaszczyt dla zawodnika. Ja, jako trener bardzo cieszę się, że moi zawodnicy spełniają swoje marzenia i realizują cele. Grałem 14 lat i wiem, że powołanie do kadry narodowej to wielka sprawa i w tym momencie zawodnik czuje się wspaniale. Mam wielką nadzieje, że wszyscy piłkarze po powrocie podejdą do pracy z jeszcze większym entuzjazmem i radością.
Grande Cholo :beer:

Wróć do „Hiszpania”