AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 09 maja 2005, 11:28

Tego sie nie spodziewałem kolejna porazka Romy tym razem z Parma ktora jeszcze niedawno walczyła o utrzymanie a dzis ma tyle samo punktow co Roma juz tylko 4 punkty roznicy miedzy zespołem spadajacy do Serie B a 3 do miejsca o gre w barazach o Serie A.
wczorajszy mecz dobrze sie zaczał cassano ładna bramke strzelił z lewej strony na lini pola karnego przymiezył i nie dał szans Freyowi inna sprawa ze obroncy Parmy troche sie zakrecili.Ogolnie Cassano dobrze wczoraj grał miał jeszcze okazje na zdobycie drugiej bramy.Z drugiej strony to Parmie moim zdaniem nalezał sie karny kiedy to pod bramka był faulowany Cardone przez Chivu.No ale Parma cisneła nadał i w koncu Morfeo po sztrzale z rzutu wolnego zdobył brame.Nastepnie po nieudanej pułapce ofsjadowej wyszedł Gilardino sam na sam z Curcim ten skosił Alberto i sedział odgwizdał karniaka sam poszkodowany wykonał precyzyjnie strzał i wynik 2-1 tak sie skonczył mecz a Roma bodajze od 10 meczu nie moze wygrac meczu prawdziwu kryzys.
A za tydzien derby i ten mecz Roma musi wygrac by myslec o utrzymaniu sie w Serie A
Terminarz tak dziwnie sie ułorzył ze Roma bedzie grała ostatnie mecze z druzynami ktore tez walcza o utzrymanie po dermach wyjazd do Bergamo na mecz z Atalanta ktora wciaz walczy nastepnie mecz z Chievo u siebie jak wygraja to zostana w Serie A ale czy wygraja z nimi ja licze ze tak

Wróć do „Włochy”