CM 2001/2002

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: RoRo » 09 maja 2005, 12:47

erteel pisze:Tsigalko jest niezawodny 8)
Wczoraj skończyłem pierwszy sezon PSV i coś po 20 ligowych golach Kezman stracił skuteczność i już strzelił tylko 2 gole w LM :( ale na szczęscie był Tsigalko, Harasimowicz (na razie jeszcze słaby, ale dorzucił kilka bramek ;) ) i młody Holender z rezerwy :P grałem napierw 442, ale po kilku meczach przerzuciłem się 4132 8) ale tera chyba znowu wroc do pierwszego ustawienia bo doszedl Robben i odejdzie van Bommel....... tera chyba kupie Quaresme..... :D
Harasimowicza uzywam tylko jak gram w slabiuskich ligach bo zawsze tam wymiata. W lepszych to raz dla jaj gralem Juventusem :roll: i zdobyl w peirwszym seoznie Haras krola strzelcow :P

Erteel Odchodzi co Van Bommel ?? U mnie to nie bylo godnego nastepcy przez kolejnych 8 lat :P Wtedy musialem go zamianic bo jzu stary byl i wogole. Za ile go sprzedajesz ?? i masz moze jakis konspekty jak go zastapic ??

Quaresme kuupuj kupuj, jak ja go mialem to bardzo fajnei gral. On i Robben najlepsze skrzydla w Eredivisie :P Jakby co to jeszcze lepszy od Quaresmy jest Nelson Cuevas, nim sie tez zainteresuj to nie pozałujesz :P

POZDRO

Wróć do „Hyde Park”