Jak krzyczymy: "Basałaj Spie***laj" to też jest dla Ciebie szczytem hipokryzji? Nie podoba nam się to co robi z klubem, jaki ma stosunek do kibiców itd. Wtedy kibicom się nie podobało kto zarządza klubem, że klub jest milicyjny. Na znak tego m.in. odwrócili święte barwy!
A Ty mi tutaj pokazujesz jako przykłady kogo? Prezesów GTSu. Jak Ci już 3 razy pisałem że caly zarząd tworzyli komuniści. ale kibice zawsze byli temu przeciwni i nigdy nie popierali komunistów. Kibic nigdy nie opuści klubu, niezależnie co się z nim dzieje. Jesłi jest zły trener dąży do jego zwolnienia. Jeśli właściciel źle nim zarządza dąży do tego żeby był inny właściciel. Jeśli prezes olewa kibiców to kibice będą olewać prezesa. Z Twoich słów natomiast wynika, ze kibice powinni się kategorycznie odciąć od klubu wtedy. NIE! własnie wtedy trzeba pokazać, że to kibice tworzą ten klub, a nie piłkarze czy zarząd.
I to, że Wisła jest klubem milicyjnym wmawia mi kibic z drugiej strony błoń. Kibic klubu, na którego stadionie doping prowadzi syn komendanta policji.
Ciekawe co masz na ten temat ciekawego do powiedzenia.Prowadzącym doping na Cracovii jest Pan Radosław Rokita, członek zarządu stowarzyszenia TC. Jest on synem Komendanta Wojewódzkiego Policji w Krakowie. W Małopolsce powstała specjalna komórka policjantów do walki z bandytyzmem stadionowym. Najniebezpieczniejszych pseudokibiców będą rozpracowywać dawni "kryminalni" i specjaliści od przestępczości zorganizowanej. O utworzeniu wydziału do walki z bandytyzmem stadionowym zdecydował małopolski komendant Andrzej Rokita. Na forum pasów temat o tym wykasowany, posty zamiecione pod dywan. Dla wielu kibiców Cracovii był to szok...