Re: Liga Haxball

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Re: Liga Haxball

Post autor: ddemon » 02 mar 2012, 17:28

Wiem że dzisiaj piątek ale może jednak Czy drużyny Damy radę bez Fieldiego,Little Britain,LubięOdTyłu dzisiaj się pojawią?
Pytam w kontekście innych zespołów które na Was czekają i z Wami nie rozegrali jeszcze spotkania by nadrobilibyście zaległości ...Nas(FCB) na 99,9% dzisiaj nie będzie no ale może inne teamy się pojawią widząc że jesteście gotowi dzisiaj zagrać :)

Co do Fridy :/ Mam nadzieję że się ogarniesz,wszyscy czekaliśmy na Ciebie 2 tygodnie nie po to abyś nas wszystkich wy[...] oszukała :D Nadal zostaniesz członkiem drużyny a już może znowu Ci się odwidzi :/ lecz mimo wszystko nie pozostawiasz mi dużego wyboru..

OGŁASZAM NABÓR ZAWODNIKÓW DO ZESPOŁU LUBIĘODTYŁU :!:

Chciałbym zaznaczyć że drużyna DRBF jest również pod obserwacją a nie że tylko czepiam się LOT-u i LB więc moglibyście się też pokazać i rozegrać znów spotkania hurtem gdyby się udało :/

Na dzień dzisiejszy te trzy zespoły rozegrały kolejno 2,3,4 spotkania z 18 a do zakończenia ligi zostało 29 dni...Sprężcie te rube dupska i pojawcię się jak nie dzisiaj to w ten weekend :)

Wróć do „Gry Forumowe”