Re: Cracovia Kraków

Awatar użytkownika
Obserwator
Niereformowalny :/
Reputacja: 0

Re: Cracovia Kraków

Post autor: Obserwator » 03 mar 2012, 13:56

Po pierwsze Gruba nie żyje od 21 lat-zresztą widać to na zdjeciu...Więc trochę zaspałeś. Grubba też już nie żyje-szkoda, właśnie się dowiedziałem dopiero teraz-szkoda, był świetny ping-pongista. Coś ostatnio trzy pogrzeby na mieście no ale cóż-każdego to czeka.
Ale to tak abstrahując od tematu.

Wisły nie założyła policja czy milicja-kto tak twierdzi? Przecież to oczywiste, że nie.
Jakbyś się zorientował w historii to byś dowiedział się, ze Polska zaistniała na mapie świata, po rozbiorach, dopiero w 1918 roku.
Na początku był to normalny klub, a potem zgodnie z nazwą Wisła-coraz bardziej nabierał brudów, woda stawała się coraz bardziej mętna, pełna szlamu i mułu, a w roku1989, po wpłynięciu do Bałtyku, był to już ściek. Ściek, w którym płynęły nie tylko brudy komunistycznej historii ale i ludzka krew, przelana w katowniach Ub, MBP, Sb, w stanie wojennym. A tym zajmowali się prezesi i ludzie związani z Wisłą.

Oczywiście mamy 2012 rok-ja już mało pamiętam komunizm, wy to macie po 13 lat to w ogóle nie pamiętacie-musicie się wujka zapytać.

Natomiast co do Radosława Rokity-jego ojcem mógłby być sam szatan, co to ma za znaczenie?
Jeżeli masz ojca, a podejrzewam, że masz-raczej klonowanie nie jest zanadto rozpowszechnione, to jeżeli np. twój ojciec dokona masakry w Żabce w Kurzeszynie i zabije 5 osób i kasjerkę-to czy za to w jakiś sposób odpowiadasz?
Oczywiście, ze nie. Każdy jest osobnym bytem.
Jeżeli mój kuzyn gwałci koty (przykładowo mówię) to co ja mam z tym wspólnego? Brat,siostra, ciocia-bierzemy odpowiedzialność za siebie.

Obecnie Wisła jest klubem jak każdy inny-oczywiście, ze kazdy moze sobie jej kibicować-tym niemniej wybierając akurat ten klub, trzeba wiedzieć czym była Wisła i jak skażone sa wody jej historii.

Poza tym każdy moze dokonać konwersji i przejść na biało-czerwoną stronę mocy a nie okrywać się w mroku, ciemnej, skażonej ponurą i zbrodniczą historią, Gwiazdy.
Serdecznie pozdrawiam.

Wróć do „Polska”