haha. kolejnyArwin pisze:Tylu bredni w jednym temacie jeszcze nie widziałem na tym forumCzekam jeszcze na Bieniasa, który stwierdzi, że cały świat jest przeciw Barcy, a cała liga hiszpańska jest zamieszana w spisek, który ma na celu pozbawienie Barcy mistrzostwo. Ale w sumie rozumiem waszą frustrację, być 10 punktów za Realem potrafi doprowadzić do takiego stanu.
Tak mnie wczoraj bolalo te 10 pkt ze przy czerwonej kartce stracie bramki i kolejnych nieodgwizdanych karnych po prostu sie smialem. Zbyt duzo szczescia dostalem od tej ekipy jak 2 finaly LM
zeby teraz sie przejmowac 10 pkt. moze byc nawet 20 i co z tego? Jakbys czytal a nie przegladal temat to bys wiedzial kiedy przestala mnie ta przewaga kuc. Niestety to co od dawno sie mowi nie tylko w Bcn i Esp ze Mou osiagnal cel swoimi wypowiedziami. Karnych dla Barcy sie nie gwizdze.
Jeszcze jedno. Pique powinien dostac bure w szatni. Jak kapitan mowi to trzeba sluchac i schodzic z boiska. Zamiast waka waka w lozku powinien zaczac trenowac bo inaczej nie wskoczy do podstawowego skladu.