Re: Liga Haxball

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Re: Liga Haxball

Post autor: ddemon » 05 mar 2012, 1:21

Morrow
Ja rozumiem,można nie mieć czasu itd ale po to drużyna liczy więcej niż 3 osób aby to jednak szło do przodu tymczasem u Was jest tak że jak nie ma pana X to nie gramy, jak nie ma pana Y też nie gramy choć może udałoby Wam się uzbierać 3 to mimo wszystko nie gracie(dwukrotnie był taki przypadek)...Rozumiem też gdybyście mieli zaległości max 2 no może 3 spotkań tymczasem odstajecie na 5 spotkań a przypominam że liga kończy się w marcu :/
Zawsze można spróbować grać wcześniej nie koniecznie to musi być późny wieczór jak napisałem a może być to np godz. 19-20 - owszem mogą być wtedy lagi ale nikt powiedział-napisał że muszą!! Pytanie tylko czy wogóle chcieliście grać o tej godzinie? Ktoś nie mógł pytaliście? I najważniejsze bo w tym tkwi w cały problem mam wrażenie że Wy ze sobą wogóle nie rozmawiacie tylko piszecie na forum - będę,nie będę i na tym Wasz kontakt się urywa i tu jest Wasz największy problem wiesz dlaczego? Bo niepiszecie nawet codziennie...
Ja nie jestem jak petr dla którego hax to życie itd..:D Staram się być wyrozumiały wiadomo nie każdy ma czas ale oczekuje abyście byli też fair wobec mnie !! Tymczasem większość olewa moje PW,już się przyzwyczaiłem że Juve ma pretensje o byle gówno ale Wy bylibyście odrobine mili i odpisywali i pojawiali się częściej a nie o pretensje że stawiam Wam jakieś ultimatum itd...A okazało się że te ultimatum jednak pomaga :/
Dobra żeby nie być smętnym...

Która z drużyn pojawi się w poniedziałek lub z poniedziałku na wtorek - PISZĘ TO DO WSZYSTKICH DRUŻYN
A już może z 2-3 pojawią się i uda się coś rozegrać.Nie zwlekać do końca miesiąca!!

I na koniec czy użytkownik strunin został zbanowany? Owszem może brać udział w lidze jak petr tyle tylko że dobrze byłoby wiedzieć wtedy zmieni się kapitana drużyny Por Que...

Wróć do „Gry Forumowe”