Re: Liga Haxball

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Re: Liga Haxball

Post autor: ddemon » 05 mar 2012, 20:36

Wiem że ta liga miała być zabawą i mimo wszystko chcę aby taka nadal była - to że macie takie a nie inne odczucia trudno :P
Wiedźcie że chce dobrze chcę aby liga zakończyła się w marcu więc pisze PW,piszę wtemacie bywam często olany - życie mam nadzieję że Piwusowi będziecie odpisywać i uda się ten wózek dociągnąć dalej :)
Chcę przedstawić Wam klarowną sytuację,szkoda że mimo wszystko tak się zakończy ale myślę że jednak to jest najlepsze wyjście z sytuacji aby ta liga zakończyła się w marcu tak jak wszyscy do niej się chórem zapisali :)

Dla drużyn LubięOdTyłu,Damy Radę bez Fieldiego oraz Little Britain rozgrywki zakończą się na 1 rundzie którą jeszcze nie zakończyli - reszta spotkań z rundy rewanżowej zostaną uznane walkowerem 0-6 dla drużyn przeciwnych a w przypadku bezpośrednich potyczek tych drużyn spotkanie zakończy się wynikiem 6-6 chyba że uda Wam się wtedy rozegrać spotkanie z inną drużyną wtedy walkower nie zostanie przyznany...Daje Wam wybór ale Liczę że te 3 zespoły postarają się aby ta liga zakończyła się aby było sprawiedliwie i rozegrają te zaległe spotkania

Tym samym drużyny:

LubięOdTyłu rozegrała 2 spotkania(Alpaka,GPE)
Do rozegrania z 1 rundy: Damy Radę bez Fieldiego, Little Britain, Haxoholicy, Por Que, Barcelona, Juventus - łącznie 6 spotkań do końca marca

Little Britain rozegrała 3 spotkania(Juventus,Barcelona,GPE)
Do rozegrania z 1 rundy: Damy Radę bez Fieldiego, LUbięOdTyłu,Haxoholicy, Por Que,, Alpaka - łącznie 5 spotkań do końca marca

Damy Radę bez Fieldiego rozegrała 4 spotkania(Barcelona,GPE,Alpaka,Juventus)
Do rozegrania z 1 rundy: LUbięOdTyłu,Little Britain,Haxoholicy, Por Que łącznie 4 spotkań do końca marca

Co do drużyny Por Que która rozegrała 7 spotkań w tym rewanżowe z Juve i pozostało jej do rozegrania z 1 rundy 2 spotkania z Damy Radę bez Fieldego i z LubięODTyłu oraz może rozgrywać spotkania z rundy rewanżowej - ile rozegra tyle rozegra - a najwyżej będziemy kombinować co dalej...

Także dla drużyn LOT, LB i DRBF priorytem są spotkania z przeciwnikami którymi się nie udało jeszcze rozegrać meczu lecz nie ma żadnej przeszkody jeśli któryś z przeciwników nie chciałby walkowera i chciał z Wami rozegrać spotkanie...
Sądzę żę ten komunikat jest jasny dla wszystkich drużyn aby potem nie było zdziwień że my zaryzykowaliśmy walkowera z rundy rewanżowej - macie wybór...

Może drastycznie ale myślę że tak będzie najrozsądniej :cry: Wiem że macie mnie dosyć ale do każdego z kapitanów zostaje wysłane PW - odpisywać już nie musicie - przeczytanie tego PW jest równoznaczne z akceptacją :)

Wróć do „Gry Forumowe”