Uważam, że forma zaproponowana przez DDemona nie jest najgorsza, do przedyskutowania. Widać, że będę problemy ze skończeniem całej ligi przez te zespoły i jeśli by wywalić je z ligi i wszystkie wyniki anulować to cała ta liga traci sens. Myślę, że forma że zagrają po jednym meczu z każdym a potem się wycofają nie jest najgorsza, jako tako sprawiedliwa i pozwoliłaby na dokończenie ligi w miarę obiektywnych warunkach. Na pewno nie będzie zgody na to, ze Ci którzy potracili punkty z tymi zespołami pierwsi tutaj będa krzyczeć, żeby te wyniki anulować bo jest im to wybitnie na rękę. Było się wykazać na boisku, a nie teraz już drugi zawodnik z owego zespołu krzyczy o walkowery. Śmiech.
Albo kończymy ligę w miarę obiektywnych warunkach np. takich zaproponowanych przez DDemona, albo wypierdalamy to wszystko w pizdu i zaczynamy od nowa powiedzmy w w 6 zespołów regularnie grających GPE, Juventus, Barcelona, Haxoholicy, Por Que, Chłopcy Walkowerowcy vel. Alpaka i może jakaś forma fazy pucharowej jak np. w NBA do 4 zwycięstw.
PS. Internacjonalistyczny nie obrażaj się i dokończ ligę ze swoim zespołem. Myślę, że to że wyszło na jaw, że Strunin to Ty nie wiele zmienia, nikt Ci bana nie daje, pośmialismy się trochę z twojego zakamuflowania, a teraz wracaj do gry.