Tak jestem i nie będę tego ukrywał - doszedłem do wniosku że skoro już tak trudno było się zebrać niektórym drużynom z różnymi problemami to byłoby szkoda wkońcu to miała być - mam nadzieję że nadal jest - zabawa...Co do przedłużenia ligi o następny miesiąc hm...jeśli drużyny które starają się grać regularnie będą nadal tak grać to nie widzę problemów aby ta liga nie zakończyła się w marcu...Owszem są znaki zapytania - Por Que ale sądzę że dadzą radę w runda reważowa będzie składać się z 7 druzyn także powinno być lepiej a jak nie to zobaczymy w jakiej będą sytuacji - dokończenie zaległych spotkań i przedłużenie ligi o max tydzień lub anulowanie spotkań z rundy rewanżowej w zależności od postępów - będziemy z Piwusem myślećRealFan pisze:Jakbyś postępował zgodnie z regulaminem to już zostałyby wyrzucone z ligi, a wyniki anulowane. Bo tak napisałeś w regulaminie, a próśb o grę było mnóstwo. Potem kazałeś im rozegrać określoną ilość spotkań do końca lutego - już duże ustępstwo i znów dużo proszenia się o grę. Teraz p[osuwasz się jeszcze dalej, a potem przedłużysz ligę o następny miesiąc. A niby miałeś się nie pierdolić. Jesteś niekonsekwentny. Nie zaprzeczysz?