Co do meczu, to mam nadzieje zalapac sie na jakas powtorke, fajnie to wszystko obejrzec jeszcze raz, bo jak stream sie tnie to wiadomo
Salvio wczoraj fenomenalny, ale zgadzam sie co do tego, ze jako napastnik zdzialalby wiecej i tak powinien byl go Cholo ustawic w meczu z Sevilla, kiedy nie bylo Falcao- mysle, ze ugralibysmy wtedy wiecej niz remis.
Jesli moge sie o cos przyczepic Simeone, choc generalnie wykonal swietna prace jesli chodzi o nasz zespol, ale zastanawia mnie, czy dobrze, ze praktycznie caly czas gra ta sama 11stka. Fakt, ze rotacje GM wychodzily nam bokiem, ale fajnie by czasem bylo cos zmienic- no ok, jest zelazny sklad, ale zeby dac pograc zawodnikom, ktorzy prezentuja sie dobrze- Koke wlasnie, czasem wpuscic Silvio za Juanfrana (jak juz bedzie zdrowy) no i Alvaro Domingueza. Uwazam, ze Hiszpanowi lawka nie sluzy, wiec dac mu pograc co ktorys mecz zamiast Mirandy lub Godina. Przyszlo mi do glowy Atleti za QSF, owszem, byl kryzys, nie gralismy najlepiej, ale co mi sie u Quique podobalo to to, ze potrafil czase zrobic madre rotacje w skladzie, zmienial troche pomoc i wlasnie defensywe i jakos to funkcjonowalo.
Najwazniejsze, to ogarnac forme na tyle, zeby Atleti potrafilo zagrac dobrze caly mecz, a nie tylko 1 polowe. I ciulac konsekwentnie punkty!Teraz Granada, potem Majorka a za 2 tygodnie Athletik, z ktorym zawsze nam sie ciezko gra, no i jezeli beda grac tak, jak wczoraj z Manchesterem, to ciezko bedzie o wygrana z nimi.