Nie ma w skladzie Luisa Filipe, albo kartki, albo z jakiegos powodu Cholo go wykluczyl, ale dziwnie wyglada obrona bez niego...W takim razie ciekawa jestem, kto zagra na lewej stronie defensywy. Poza tym nie ma tez Pizziego (i naszych kontuzjowanych), za to mamy dwoch Panow z Atleti B, Saula i Pedro, gdybysmy prowadzili wysoko, to moze ktorys dostalby szanse. Wrocil tez Arda Turan, ale Cholo wspominal, ze raczej zacznie na lawce. Nie ma mowy o odpuszczaniu gry liczac na latwe pokonanie przeciwinika, bo to juz sie nie raz na nas zemscilo (zreszta watpie aby Cholo pozwolil Rojiblancos cokolwiek sobie odpuscic
trzeba spiac poslady i probowac wygrac jak najwyzej i zycze sobie, zeby druzyna byla w stanie rozegrac na dobrym poziomie cale 90 minut.
Mecz o 12, kiedy moj net lubi zamulac, wiec tym razem to ja czekam na raport
Ps. Caminero przyznal oficjalnie, ze Atleti interesuje sie Yilmazem z Trabzonsporu. Ligi tureckiej nie ogladam, ale czytalam, ze Turek ma niezle statystyki, zdobyl ponoc ok.30 bramek w tym sezonie.
EDT: (Juz o meczu) Polaczylam sie z netem, hurra, 2 polowa
Co Atleti gra dzisiaj to jakas masakra jest, nie wiem, jakim cudem padla ta bramka w 1 polowie przy takiej grze
Moze pora dnia tak na nich wplynela...
Sklad: Courtois- Juanfran- Miranda- Godin- Dominguez- Mario (czemu do chlery znowu on?)- Gabi- Salvio- Koke- Adrian- Falcao.
Gola w pierwszej polowie (z tego, co czytalam, to gramy tragicznie) strzelil...Miranda przy asyscie Godina