Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post autor: mzatlanta » 12 mar 2012, 1:33

Racja, ze trzeba sie cieszyc z wyniku, nieladnie moze tak pisac, ale czy za Manzano wygralibysmy 2:0 z taka gra?Szczerze watpie... Troche mi juz przeszlo :) choc po meczu bylam rozgoryczona. Po prostu martwi mnie fakt, ze gramy delikatnie mowiac niezbyt dobrze, kiedy trzeba ciulac punkty, bo taka gra moze sie na nas zemscic. Ale jak napisales Doktorze, wygralismy i to jest najwazniejsze :wink: Teraz zbierac sily na czwartek i rozegrac naprawde dobry mecz z Turkami!

Ze sprzedaza Falcao to sie niektorzy zagalopowali, no ratunku, a kto bedzie nam bramki strzelal?Kolumbijczyk czasem gra gorzej, ale w koncu robotem nie jest, ma prawo. Zreszta, slabo zagrala niemal cala druzyna (poza Juanfranem i strzelajaca bramki obrona :D ), a nie poszczegolni zawodnicy.

Silvio ma jutro operacje wiezadla w lewym kolanie, mam nadzieje, ze bedzie ok i Portugalczyk szybko wroci do formy. Niech nam spokojnie zdrowieje!

Ja tez wierze, ze Simeone jest w stanie doprowadzic Atleti do tego, ze beda grac dobrze i w lidze, i w pucharach. Niczego nie chcialabym bardziej jak ponownej wygranej w LE i zajecie dobrego miejsca w PD. Doczekac sie wreszcie, zeby tak wyjatkowy klub jakim jest dla mnie Atletico wreszcie zaczal grac na miare swoich mozliwosci i wygrywac tak, jak na to zasluguje.

Na koniec skrot z meczu, warto jeszcze raz popatrzec szczegolnie na przepiekny rajd Juanfrana :brawo:

http://www.footytube.com/video/atletico ... =wv_relbox

Wróć do „Hiszpania”