Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Kamil232 » 13 mar 2012, 11:52

W powrót Fletchera nie wierzę. Ando bym sprzedał, jeśli Scholes jednak nie przedłuży kontraktu. To dla mnie MUS jest dwóch środkowych pomocników.
Zostaje nam wtedy Pogba, Tom, Carrick, Giggs z czego ten ostatni to już chyba za rok będzie jego ostatnim sezonem(chociaż od ilu lat już tak się mówi?:P).

Trzeba znaleść kogoś do kreacji i zastępce Carricka. A nawet jakby Anderson został, a Scholes skończy karierę to i tak jest potrzebny ktoś nowy. Połowa tego sezonu to pokazała, wszak od powrotu Scholesa prezentuje się całkiem inaczej, ostatnią naszą wpadką był NUFC, po nim wrócił Rudy i od tego czasu nie przegraliśmy w lidze i tylko jeden remis z Chelsea na SB.

O właśnie wszedłem na Manutd. com żeby zobaczyć właśnie te mecze po powrocie Rudego i widzę źródła z Telgrapha(to chyba nie szmatławiec), ze Fergie chce dać 25 mln za Hazarda. A to, że go obserwował w sobotę to wiadomo. Zacnie, nawet bym powiedział bardzo zacnie 8) Chociaż on jest raczej zawodnikiem na wskroś ofensywnym mogącym też grać na lewym skrzydle. Mógłby ktoś np. Doktor, albo ktoś inny oglądający Lille napisać czy on tam na stałe gra w środku czy na skrzydle? I jak u niego z grą obronna i czy dałby radę w taktyce 4-4-2 grać na środku? Bo nie wierzę, żeby Fergie przeszedł na stałe na 4-3-3

Jeśli by doszło do tego transferu to jak napisałem powyżej sprzedać Andersona, i pozostaje tylko kupić zmiennika Carricka, no i przydałby się też jakiś lewy obrońca, jako bat na Evre. Ale z tym jest krucho na rynku i wątpie w ten transfer, raczej dalej będziemy stawiać na Fabio.

Ta drużyna potrzebuje dwa wzmocnienia do środka pola taki Hazard i np. M'Vila dwaj świetni gracze młodego pokolenia do naszych już utalentowanych chłopaków, do tego doświadczenie w postaci Rooney'a, Carricka, Rio, Vidy, Giggsa, Evry i nic tylko czekać na następny sezon/sezony i jarać się tym seksownym składem :smoke:

Wróć do „Anglia”