dokładnie... czyta się FORCA i chyba nie tylko we Włoszech...RoRo pisze:We Wloszech czyta sie Forca Interserek408 pisze:Jak FOR-ZAAndreyew pisze:Mam pytanie jak sie czyta to wasze forza...jako for za czy jako foża![]()
czy Real się wypalił?? heh na pewno niektórzy piłkarze tak... Zidane niestety gra coraz słabiej ale to i tak świetny piłkarz i (drugi po Ronaldinho) najlepszy pomocnik w Hiszpanii no i chyba nie można mówić, że sie wypalił...
R. Carlos też już nie to... ale dla takich piłkarzy ogromny szacunek...
Real ma wielkich piłkarzy jednak tam już potrzebne są zmiany ale przeprowadzone z głową!! polityka "co sezon gwiazda" już chyba nie przyniesie oczekiwanych rezultatów
a w serie a... heh na pewno Vieri ale mając takich napastników jak Adriano czy Martins nie ma się co dziwić, że Vieri siedzi na ławce, a to na pewno nie służy...
wypalił się też już troche Del Piero... nie miło mi to pisać ale trza przyznać, że kiedyś był lepszy... ale dla mnie i tak jest the best... "i jego mafia też jest the best"
także Rui Costa... świetny pomocnik ale jego blask został przyćmiony przez rewelacyjnego Kake
ooo i zapomniałem wspomnieć o Peruzzim
wchodzi nowe- młode pokolenie: Gilardino, Cassano, Kaka, Zlatan, Esposito, Jankulovski, Bonera....... tuzy włoskiej piłki powoli będą odchodzić w cień...