Mirek15 pisze:Poczekaj rok. Robi błędy jeszcze. Ucz go grać na OŚ, chłop wymiata.THEMANIEK pisze:Kara u mnie w Udinese gra z lawki, ale calkiem calkiem. Po sezonie go ocenie.
THEMANIEK, pytałeś się czy ktoś grał na nowym patchu. Poczytaj sobie moje poprzednie posty to zobaczysz jaką mam karierę Villarreal
Ja po 15 meczach w lidze 16 goli straconych i 37 strzelonych.
wygralem np 0:4 z Napoli, a przegralem z Lecce u siebie 0:1... do tego remisy 3:3 z Juve i 4:4 z Palermo. takie wyniki mnie naprawde wkurzaja
Znalazles jakiegos kolesia ciekawego wtym patchu? bo moim zdaniem ci co byli swietni wczesniej, sa i dobrzy w tym. nic nowego. Moze Zouma troche przykoksil.
Nikt niestety to Udinese nie chce przyjsc narazie, wiec musze sie katowac z tymi drutami ktorych mam jak Floro Flores, Beretto czy Basta i Ferronetti, Coda...
Wzmocnie sie w lecie pewnie odpadami z wolnych transferow i tyle, miesiecznie zarabiam po 200 tysiecy a w kasie dziuraaa przez duze dlugi klubu.
EDIT. obralem nowy cel transferowy ! Eva Carneiro ! slaba w medycynie ale moze ma jakis ukryty atrybut mobilizacji