Matura

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: nowok » 10 maja 2005, 17:09

hehe ja prace do ustnego polaka ułozylem w poniedzialek i wtorek, uczylem sie jej w srode i czwartek a w piątek 29 miałem maturke no i jak na 2 dni nauki nie tak zle 15/20 .... z anglika mialem 17/20 (podstawa)
Podonie jak wy bałem sie polaka pisemnego razem z kumplami myslelismy ze bedzie przedwiosnie, wesele albo pan tadeusz a tu potop:/ kordian:/ ..... fajnie ze potopu nie przerabialismy bo babka powiedziala ze napewno tego nie bedzie :P no ale ja jestem kat i pisalem potop :P nasciemnialem cos z tego fragmetu i moze zdam ( modle sie o 31% ) angola pisalem ... byl trudniejszy niz probna (jestem z WLKP i pisalismy w styczniu tego roku) ale o angola sie tak nie boje ..... w czwartek mam hipe :/ probna byla nawet łatwa ale ci po****ni ludzi co to układają te matury chyba nie wyciągneli wnioskow z tego ze tak duzo ludzi nie zdalo probnych, bo jak narazie wszystko jest trudniejsze niz na probnej :/// chce isc na stosunki miedzynarodowe a tam chcą jeszcze gegre i wos wiec z tego tez pisze mature :P (heheh ale jestem poryty) no ale wos i gegre mam w du** bo tego nie musze zdac .... ogolnie mowiąc to nie wiem po co robili te probne matury, skoro widzą ze tylke ludzi oblewa to powinni dac cos łatwiejszego !! oni są nienormalni...... probną zdalem wiec mam nadzieje ze teraz tez nie bedzie zle ... obym sie nie przejechal

Wróć do „Hyde Park”