Re: Skoki Narciarskie

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 250

Re: Skoki Narciarskie

Post autor: ddemon » 16 mar 2012, 16:39

Również jestem zdania że Koch i Kranjec to ta sama półka...Tyle tylko że Kranjec w tym sezonie jest w lepszej formie,bardziej regularny i nie przeszkadzają mu żadne warunki :D No i pozatym skacze u siebie na luzie - najważniejszy tytuł już zdobył MŚ tego nikt mu nie odbierze a jak się trafi mała Kryształowa kula to fajnie jak nie to trudno :P

Co do Polaków Zniszczoł od początku skacze w Planicy tak że to może być taki "2 Kranjec" wiem że to odważne stwierdzenie ale lata pokażą czy Olek osiągnie tyle co Kranjec...To jak go wyniosło do góry w tej 1 serii myślałem że będzie z 200-215 serio :roll: a to dopiero początek jego skoków na światowym poziomie :) Nabierze doświadczenia i będzie to skoczek pełną gębą :)

E: Zniszczoł w 2 serii 191 m :brawo:
E2: Murańka 186,5 też :brawo: Jak na 1 konkurs w lotach w karierze samo bycie w 2 serii jest sukcesem :) Jutro drużynówka i postawiłbym na 2 młodych + Żyła i Stoch...Miętus nie jest lotnikiem choć ma przebłyski a Kot jest chimeryczny wolę aby kadra była złożona z dwóch młodych aby się obyli bo pamiętajmy że w niedzielę skacze tylko czołowa 30 ;)

E: Wygrał ten kto miał wygrać czyli Kranjec :lol: Ammann namieszał Schlieriemu w walce o PŚ i nawet opóźnienie jego startu nie pomogło :P A tak w sumie Harry Potter się fest zestarzał :cry: Już nic a nic nie podobny no cóż latka lecą i nie długo on będzie kończył karierę(z tego co wiem będzie próbował do Soczi 2014)...
Swoją drogą Bardal prawie zdobywcą PŚ kto by pomyślał przed sezonem :shock:

Wróć do „Inne sporty”