Re: Forumowe zaklady

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: Forumowe zaklady

Post autor: bartbuks » 16 mar 2012, 17:58

RealFan pisze:E tam, stawka mojego niedawnego zakładu z Bartkiem jest ciekawsza.
Proste :)

Kuźwa zaraz poszukam postów i zacytuję je :)

Jak się to piwo nazywało RealFanie?

Mój zakład z RealFanem
RealFan pisze:
bartbuks pisze:Ok, to zapamiętaj moje słowa. Jak w pierwszym sezonie po odejściu Mou zdobędziecie PM/ligę/CdR, to wysyłam Ci butelkę 0,7 Jacka Danielsa. Masz świadków, umowa stoi?
Nie chce, bo nie lubię takich mocnych alkoholi. Tylko piwo. Nie wiem ile to kosztuje, ale może być równowartość w specjałach od Schenkerli. Jeden sezon to też trochę mało, bo to okres przejściowy dla nowego trenera, dwa sezony są bardziej miarodajne, ale mogę pójść na ustępstwa. Co chcesz w zamian? Tego Jacka Danielsa?
bartbuks pisze: Ok, to mówisz, że Specjal? Zacne, w te wakacje jak włóczyłem się po Wielkopolsce, to raczyłem się. Ok, to pójdźmy obaj na ustępstwa. Jeśli Real wygra w/w trofeum, to dostajesz ode mnie 2 zgrzewki Specjala. Jedno za to, że zrobili to w sezonie przejściowym, drugą za to, że bezczelnie nie wierzyłem w to. Jak nie wygra, to chcę jedną skrzynkę Specjala i przez miesiąc będziesz miał w podpisie "Barcelonie gratulujemy Guardioli!"! Stoi?
RealFan pisze:Nie Specjala. :lol: Takich rzeczy to ja nie piję.

Pisałem o specjałach od Schlenkerli. Mają doskonałe piwo wędzone (rauchbier), choć na pewno nie na każde podniebienie. Niełatwo, ale da się dostać w Polsce, w Poznaniu kupowałem nie raz, w Warszawie też na pewno jest.

A ty będziesz miał w podpisie "Real jest większy niż myślałem".

Stoi?
bartbuks pisze:RealFan ok. Dostajesz ode mnie te piwa za równowartość Jacka 0,7. Ja zgadzam się na miesięczny podpis "Real jest większy niż myślałem". jeśli przegrasz miesiąc "Barcelonie gratulujemy Guardioli" i Jack dla mnie :) fieldy przecinaj ;)

Wróć do „Gry Forumowe”