Berba przymierzany do Liverpoolu. Ja nie rozumiem tej polityki i to kompletnie. Od początku tego transferu mało kto zachwycał się bułgarem, bo drewno, bo za wielki, bo nie pasuje do stylu gry itp itd. Potem walnął jeden mega sezon, rozpędził się i udowodnił, że potrafi grać, ba- jest potrzebny zespołowi bo zdobywa bramkę za bramką i co? SAF posadził go na ławce. Więc cierpliwie czekał i czekał. Ale przychodziły mecze ważne i nie ważne, a on grał tyle samo- wielkie G. I nie warze czy Roo był w formie, Cziczarito w szpitalu, to i tak Dimitr wchodził na końcówki i mało kiedy zaczynał/zaczyna mecz od 1 minuty. Oddamy go więc komukolwiek a on będzie strzelał, bo potrafi to robić znakomicie, gdziekolwiek nie trafi. To samo tyczy się Pogby,bo jeśli i jego oddamy to nie wiem po co to całe gadanie o wychowankach, skoro jak na razie to Old Team trzyma ten zespół w kupie.
Wiem, ze to duże fo pa i grzech mówić o tym na głos- ale czy ktoś zastanawia się powoli nad tym, czy bez wątpienia Wielki SAF nie powinien zostać w miarę zbliżającego się upływu lat zastąpiony i kto to by mógł być?