Re: NBA...

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: NBA...

Post autor: Jarzinho » 16 mar 2012, 22:15

Dobiegł końca okres transferów w NBA i co tu ukrywać [ch**] to wyszło. Jedna z ikon Lakers została wymieniona za praktycznie nikogo na parkietach NBA. Głównie z powodów kasy$$$. Coś takiego zawsze będzie mi trudno przyjąć.
Howard zdecydował się pozostać jeszcze jeden sezon w Orlando i to myślę sporo popsuło w planach Dallas czy Nets bo obie te drużyny by o niego walczyły. Ogólnie Nets przegrali walkę o Wade'a Jamesa teraz o Howarda a ja zaryzykuję i napiszę, że i Williams ich opuści na rzecz Mavs.
Portland, które świetnie z początku sezonu sobie radziło teraz szykuję się na ogromną rewolucję- zwolnili trenera, zrezygnowali ostatecznie z Odena, wymienili Camby'ego. Chcieli pozbyć się i Feltona i Crawforda. Zawsze trochę tej drużynie kibicowałem i szkoda, że brak zdrowia teraz brak zrozumienia rozbił tą ekipę.
Najpoważniejsza postać jaka została wytransferowana to chyba Bogut, który z Milwaukee przeszedł do Golden State, tylko on akurat ma nie grać do końca sezonu i to chyba podkreśla nędzę jaka była w tym transferowym szaleństwie.

Wróć do „Inne sporty”