Re: FMy

Awatar użytkownika
JestemHardcorem
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 3

Re: FMy

Post autor: JestemHardcorem » 16 mar 2012, 22:56

Taka ciekawostka, 15 bramek Damiao w meczu towarzyskim :lol:

Obrazek

Ja moja z mojej Romy stworzyłem w 5 lat kompletnego potwora. Wygrywam lige z 30pkt przewagi, strzelam po 120 bramek, w LM w półfinałach czy ćwiercfinałach rozwalam Reale czy Bayerny po 6-2 itp. Skład może mam i galaktyczny, ale z drugiej strony brak jakiegokolwiek oporu ze strony przeciwników. Jakie szanse ma ta gra ze mna jesli ja sobie kupuje dajmy na to Aguero, a moi najwieksi przeciwnicy w lidze typu Milan czy Juve kupują w tym czasie odpowiednio Lewandowskiego i Rudneva :badziewie:
W pierwszym sezonie zdobyłem 7 miejsce co skłaniało do myślenia, że zbudowanie wielkiej drużyny troche potrwa, a ja pogram sobie tą Romą dłuższy czas. Nie wiem czy w tej edycji Roma jest tak perspektywiczna i łatwa do prowadzenia, czy ta gra jest niepoważna.. Raczej moje umiejętności tutaj nie odegrały wielkiej roli ponieważ jestem laikiem jeśli chodzi o FM'a ( dodam że gram jakąs tam swoja wymyślona mega ofensywną taktyką ) :wink:
Teraz dokończe sezon Romą i mam zamiar przenieś sie na 2 Bundeslige. Nie ukrywam, że licze na bardziej urizmaiconą i pasjonującą rozgrywkę :wink:

Wróć do „Hyde Park”