Re: Bukmacherski Puchar Userow

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: Bukmacherski Puchar Userow

Post autor: bartbuks » 19 mar 2012, 16:52

sbQ pisze:Jak mój rywal nie oddał typów, a ja nie trafiłem żadnego typu, to jak traktujemy taką sytuację?
Bo w rozgrywkach grupowych było tak:
2.12 osoba, która oddała typy w wyznaczonym czasie gra z userem, który typów nie oddał w ogóle otrzymuje za mecz trzy punkty bez względu na liczbę strzelonych goli (czyli nawet mimo wyniku 0:0 user który oddał typy otrzymuje trzy punkty za mecz) z wpisaniem o tabeli strzelonej liczby bramek (czyli niekiedy może to być zero goli)
W systemie pucharowy traktujemy to jako zero goli. W poprzedniej kolejce przy takim czymś tak podchodziliśmy do sytuacji. Choć w sumie masz trochę racji, gdyż Matriix już trzeci raz nie oddał typów. Nie chcę wychylać się przed szereg, ale ja bym go bezczelnie zdyskwalifikował, bo to jest trochę niepoważne. Wygrał swój pierwszy dwumecz, lecz ze wzgledu na fakt, że nie oddał typów trafił do baraży, w których też nie oddał typów, więc trafił do grona przegranych. Myślę, że skończy się dyskwalifikacją, bo nie może być tak, że 3 razy nie oddaje się typów, a potem na rewanż wpadnie i może jeszcze wygra ten mecz, po czym kolejnym razem nie odda typów? Z takim podejściem nie widzę sensu trzymania go w turnieju.
Darkman1948 pisze:Za mecz Wacker - Ried powinienem mieć 3 gole, więc powinno być 5:0
Tak, mój błąd. Wybacz. Już poprawione. :beer:

Wróć do „Bukmacherka”