Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: MGiggs » 20 mar 2012, 19:41

Brak transferu Sneidera można uznać w perspektywie czasu za ogromny plus widząc to co facet gra w Interze i ile się kuruje.Dodajac ze u nas grałby głebiej niz we Włoszech i miałby wiecej zadań w obronie.Wydanie 40 mln na niego...oj czuje ze byłby spory niewypał.Tom pokazał że bedzie wzmocnieniem kadry, nie wróże mu mega wielkiej kariery ale bedzie pozyteczny,dodatkowo wychowanek-same plus.Włodarze Interu muszą sobie cholernie pluć w brode bo watpie by ktoś dał za Wesa choćby 20 mln.Ja sam bym go chętnie widział że do 15 mln i nie na środek pomocy ale ze Roo kiedy ten odpoczywa lub się leczy czyli pod napastnikiem, brakuje nam takiego gracza w kadrze.W 4-3-3 Wes też dałby rade ale ja mówie- 15 mln max i oprócz Anzi Inter będzie miał cholerne problemy go drozej sprzedać..no ale jak sie gardzi ok 40 mln to tak sie ma :wink:

Przeczytałem plotke że Berba ma byc włączony w transfer Modrica :mrgreen: ,same plusy by były bo fajnie jakby Bułgar został w Prem.

Co do zmiany systemu gry to kosztem Berby zostanie sprowadzony gracz ktory potrafi grac podwieszonego? w 4-3-3 brakuje nam pomocnika o zapędach ofensywnych.No ale to gadka na koniec sezonu.Wzmocnienia są potrzebne na na chwile obecna mamy wszystko by ugrać majstra,co przy tylu kontuzjach będzie cudem.

Wróć do „Anglia”