Lech Poznań (zbiorczy)

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: nowok » 11 maja 2005, 2:32

mam mieszane uczucia, z jednej strony Lech dobrze zagrał, widac było ze chłopaki sie zaangazowali i chcieli zrewanzowac sie za fatalny wystep na łazienkowskiej przed 3 dniami, z drugiej jednak strony żal ze nie wykorzystalismy autut własnego boiska, teraz bardzo ciezko bedzie przejsc legie bo jak wiemy gra na łazienkowskiej nam nie leży. Przypomne tylko ze rok temu wygralismy w finale PP z legią u siebie 2-0, a w warszawie legia i tak była o krok od doprowadzenia do dogrywki, teraz nie mamy tej dwu bramkowej zaliczki i bedzie piekielnie ciezko wywalczyc awans, wiem ze to bardzo pesymistyczne podejscie bo wystarczy nam bramkowy remis, ale patrze realnie na szanse Lecha. Mam jednak nadzieje ze moje czarne scenariusze sie nie sprawdzą..... wkoncu TEN PUCHAR JEST NASZ !!!! :D

aaa własnie ...... cos mi sie obiło o uszy ze jednak ma byc podgrzewana murawa na stadionie Lecha juz w tym roku :D podobno miasto przekazało na ten cel 2 mln zł, kolejne 2 ma pochodzić z budżetu państwa. No to świetnie .... a jeszcze niedawno czytalem ze w tym roku nie przewiduje sie takiej inwestycji a tu prosze :D

Wróć do „Polska”