Mówimy o tym samym dwumeczu co Van Persie wylecial ze śmieszną czerwoną kartką?wiem ze ci to nie pasuje do teorii, ale chocby w zeszlosezonowym dwumeczu z arsenalem to barcelona byla krecona przez sedziego. a ze mimo tego przeszla dalej, to inna spawa
Tam była ręką Toure, gdyby nie ona to tej piłki by nie opanował, ergo odniósł korzyść. Prawidłowo nie uznany gol.ok wczesniej podobnie. barcelona byla krecona w dwumeczu o final ligi mistrzow z interem. w pierwszym meczu nieprawidlowy gol milito i przynajmniej jeden karny (na alvesu), no i koniec koncow 3-1, ktore ustawilo dwumecz. w rewanzu nieuznana bramka bojana z ta reka/nie reka toure
Moody i te jego teorie. Ja owej rzekomej czerwonej kartki nie pamiętam to jakieś twoje fantazje. Mówimy o tym samym meczu w którym jeśli jak Fani Barcelony twierdzą Pepe słusznie wyleciał z czerwoną kartką w półfinałowych starciach to nie kto inny jak Sergio Busquets powinien w tym finale wylecieć z boiska.uardiola przegral final pucharu hiszpanii, mimo ze marcelo za zdeptanie pedro powinien wyleciec na pocztku dugiej polowy. mimo tego zawodnicy normalnie pogratulowali rywalom, tak samo guardiola na konferencji

Mówiłem szanowny panie o meczach wagi cieżkiej i ewidentnych wałkach ala 3 karne nie podytkowane Chelsea. To, że gdzieś tam na przestrzeni 38 kolejek zdarzy się pomyłka na niekorzyść jednej i drugiej drużyny to nic nowego. W lidze możesz to łatwo nadrobić masz na to 38 meczów, w dwumeczu czy jednym spotkaniu jak Cie przekręcą jesteś skończony. A tak poza tym to nie oglądam każdego meczu Barcelony w lidze, więc nie mogę zweryfikować twoich stwierdzeń. A z doświadczenie wiem, że masz bardzo bujną fantazje w sprawie rzekomych nieprawidłowości na niekorzyść Barcelony.guardiola tez stracil w tym sezonie punkty na madrigal. ktos z barcelony wyzywal sedziego, czy przeciwnikow od skur.wysynow? z osasuna barcelona byla juz bezczelnie okradziona i tamta porazka pewnie zawazy na mistrzostwie. byly wtedy w wykonaniu guardioli, czy zawodnikow takie akcje jak wczoraj realu? moze liste bledow sedziego odczytal na konferencji? albo na parkingu na atribtra sie zaczail?
Tak więc jak już to kiedyś mówiłem jesteście siebie warci jedni drugich. To, że Real ma teraz więcej powodów do frustracji z tego wynika, że pajacują częściej. Ale jak już tylko byliście daleko w tabeli za Realem podobne pajacowanie było i u was z Pique i kartką i innymi wypowiedziami ludźmi związanych z klubem. Jestem również przekonany, że jak wygracie tą ligę to się okażecie geniuszami, Bogami i Bóg wie co, ale jak wy roztrowniliście kiedyś taką przewagę to wtedy była teoria, że to nie Real wygrał ligę to Barcelona ją przegrała.