Bezpłatne pamiątki piłkarskie

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum
Reputacja: 0

Post autor: Pisakk » 11 maja 2005, 16:34

Pezet pisze:Moze mi ktos to przetlumaczyc????
Uczynny moderator Pisakk już tłumaczył tego maila, w którym to tłumaczeniu pisze: Dziekujemy za Twojego e-maila do klubu Arsenal Londyn. Z powodu przytłaczającego zalewu listów od fanów na adres info@arsenal.co.uk nie możemy na każdy odpowiedzieć od razu. Odpowiemy na każdego e-maila, jednak nasza odpowiedź będzie uwarunkowana datą otrzymania tegoż listu. Bylibyśmy wdzięczni za Twoją cierpliwość, aż do momentu otrzymania odpowiedzi. W międzyczasie być może chciałbyś odwiedzić naszą stronę internetową pod adresem www.arsenal.com bądź zadzwonić do głównego biura pod numer + 44 (0) 20 7704 4000.

Proszę przyjąć do wiadomości, że info@arsenal.co.uk działa tylko od poniedziałku do piątku w godzinach 9-17

Ten e-mail oraz przesłane z nim pliki są "poufne" (tzn. nie bardzo ale nie mogę znaleźć dobrego określenia) i mogą być wykorzystywane przez jedną osobę, do której zostały zaadresowane. Jeśli otrzymałeś tego maila z błędem skontaktuj się niezwłocznie z działem technicznym (komputerowym) klubu.

Wszystkie opinie wyrażone w tym liście są podlądami autora i niekoniecznie muszą odzwierciedlać poglądy innych osób związanych z klubem.

Pomimo iż Arsenal stara się uchronić wszystkie wysyłane od siebie e-maile przed zawirusowanien to jednak nie bierze na siebie odpowiedzialności za wszelkie szkody wynikłe przez użytkowanie tego listu.

:wink:

Wróć do „Wracając Do Meritum”