Napisałem bardzo prosto "jeśli to był wolny pośredni..." Być może nie rozumiesz znaczenia słowa "jeśli". Nie wiem też, gdzie widzisz moje podważanie tego, co napisałeś, ale to typowe dla osobników twojego gatunku. Zawsze widzą to, czego nie ma i jeszcze domagają się tłumaczeń za swoje urojenia. Altintop trafił w piłkę, a nie trafił bezpośrednio w nogi, ale spowodował upadek, więc było to niebezpieczne zagranie. To tak zupełnie na marginesie.
0:40
Proszę bardzo. Pokaż mi, gdzie tu jest niesportowe zachowanie Ozila i w którym momencie zasługuje na czerwoną kartkę. Tu nie ma żadnego pola do interpretacji. To jest czyste widzimisię. Jeszcze zrozumiałbym, jakby z premedytacją klaskał sędziemu koło twarzy, ale tu? Co on takiego zrobił żeby dostać bezpośrednie czerwo?
Dobrze, że nie wszyscy dostają czerwone kartki za klaskanie, bo Raul byłbym w tych kartkach niedoścignionym rekordzistą.
Ale co mnie obchodzi co było 12 lat temu? Skąd to wziąłeś, napisało to mundo depressivo? Nie ma żadnych szczegółów ma temat tego, co, w jaki sposób i w jakich okolicznościach powiedział Kluivert. Co to za dowód i co chcesz tu porównywać? Ponadto w komisji pracowali wówczas zupełnie inni ludzie.
W ogóle twoje bla bla bla o interpretacji jest bardzo wygodnickie, ale widzę, że tutaj już tyler mnie uprzedził, więc nie będę go dublować.
Dzisiaj trzeba wrócić do wygrywania. O Varane'a jeśli to on zastąpi Pepe, jestem spokojny, pokazał już nie raz, że można mu zaufać. Brakuje jednak pola manewru w ofensywie, najprawdopodobniej jedynym bardzo ofensywnym piłkarzem na ławce będzie Jese, więc dobrze byłoby znów zacząć strzelać. Liczę w tej kwestii na Higuaina, który zanim wrócił na ławkę, miał bardzo dobrą skuteczność. Poza zwycięstwem przydałaby się również w końcu dobra gra. To ważne dla uspokojenia atmosfery i dla pewności siebie.