Zobaczymy jak bedzie!... ja osobiscie uwazam ze to bedzie ciezka przeprawa dla Bayeru!... Bayer potrafi zagrac fenomenalenie ale nastepny mecz juz bardzo slabo a Wilkow nie mozna lekcewarzycManumef pisze:Niestety nie mogę się z Tobą zgodzić! Wolfsburg gra słabo! Potwierdził to nie tylko w ostatnim meczu z Herthą (piękna bramka Petrova), ale też nie dawno z Norymbergą. Fakt zremisowali bezbramkowo z VFB i wygrali ledwo z HSV ale są w słabej dyspozycji. Do tego już w zasadzie o nic nie walczą w lidze, a Bayer będzie chciał za wszelką cenę wygrać.w00jtas pisze:a Ty wiesz wogole jakich pilkarzy maja pilkarze z miasta VW ze tak piszesz!..maciejdas26 pisze:ja też myślę że to nie będzie łatwy mecz dla Bayeru,na pewno Wolfsburg będzie chciał wygrać,ale myślę że Bayer jest lepszy od Wolfsburga
Tacy piłkarze jak Krzynówek,Voronin ,Barbatov czy Schneider są lepsi od piłkarzy Wolfsburga.Mój typ na ten mecz to 0:2 dla Bayeru bramki Voronin i Berbatov.
Hofland!.. D'Alessandro!.. Petrov!... Klimowicz!.. Ci pilkarze to klasa fak ze nie idze im gra w drugiej czesci sezony ale w pierwszej grali lepiej...
Piszecie ze to bedzie latwy mecz dla Bayeru!.. zebyscie tylko nie przeliczyli!... Aptekarze slabo graja na wyjazdach a VfL gra dobrze na walsnym boiksu bedzie wyrownana walkastawiam na remis
ale nie zdziwie sie jak Bayer przegra!...
D'Alessandro marnuje się w VW, tak samo jak Petrov!