Juventus Turyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 11 maja 2005, 18:46

hehehe Zaza ja tylko wkleiłem informacje i ją skomentowałem :p oczywiście, że potrzeba innych ruchów ale spekulować nikt nie zabroni :p sam założyłeś taki temat o transferach rossonerich... nie powiedziałem, że wierze w transfer Gilardino... nie napisałem też, że bym go chciał w Juve więc nie wiem o co Ci w tym momencie chodzi :p mało tego- uważam, że jest on (transfer) bardzo mało prawdopodobny, a o tym ile kasy kto ma to wiesz... z tego co mi wiadomo, to Moggiemu kasy nie brakuje, a Milan ma większe problemy w tym względzoie niż Juve :p

wiesz, że wczoraj "La Gazzetto Dello Sport" napisała, że Cassano i Chivu "w przerwie letniej prawie na sto procent wzmocnią Juve" i obaj wyrazili chęć gry dla bianconerich?? nie ja to wymyśliłem lecz napisała to gazeta więc wstrzymaj się zanim drugi raz mnie "wyśmiejesz" :p biorąc pod uwagę to, że Zambrotta może opuścić nasze szeregi transfer Chivu wcale nie jest tak do końca nierealny... choć wole Zambrotte :p

a poza tym nie wierze, że Parma dostanie 50 bainek za Gilardino :p chyba, że mleka :p no i chyba, że od Romka :p ;)

maturki na razie ok :D dzięki :p i miło Cie znów czytać :lol:

Wróć do „Wracając Do Meritum”