Juventus Turyn (zbiorczy)

Awatar użytkownika
martyna
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: martyna » 11 maja 2005, 19:28

jestem tu nowa...ale by nie wypowiedzieć się w temacie o moim ukochanym klubie byłoby grzechem. nie chce mi się czytać tych wszystkich postów...trochę tego jest a ja nie mam czasu. no ale nie o tym chciałam. Juventus Turyn jest według mnie najlepszym zespołem na świecie, a nie ma się co dziwić o iliść kibiców. jest ich dużo lecz nie tyle co Realu i Chelsea. większośc ludzi lubi tych co wygrywają i mają baaaardzo dużo kasy. czy jednak Juve ma mało?? nie bo przez rok od sponsora dostają 22miliony euro. najwięcej w europie. a co do składu to nie mam najmniejszych zastrzeżeń do tego. bramkarz najlepszy na świecie, obrona bardzo silna i zgrana. pomoc też nie ma niczego sobie, jednak potrzebny jest młody i sliny środkowy obrońca np. Mascherano(nie wiem czy dobrze piszę to nazwisko ale chyba wiecie o kogo chodzi), a jesli chodzi o atak to nie ma najmniejszch problemów. i jeszcze słyszałam że Gazzetto Dello Sport podawały, iż Chivu i Cassano przejdą w przerwie letniej do Juve, więc najprawdopodobniej odejdzie Zalayeta, a z obrońców Ferrar kończy karierę.

Wróć do „Wracając Do Meritum”