Re: Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Obserwator
Niereformowalny :/
Reputacja: 0

Re: Wisła Kraków (zbiorczy)

Post autor: Obserwator » 27 mar 2012, 8:26

piwus pisze:Genialny mecz Pareiki, a Probierz powinien skupić się na trenowaniu chłopców od podawania piłek. Skoro wykopano Moskala, to grającym trenerem powinien chyba zostać Sobolewski. Gra na poziomie okręgówki, więc rozwiązania powinny być podobne. Ruch gra naprawdę dobra piłkę, Wisła dno na poziomie spadkowicza. Takiego gówna nie widziałem ponad 10 lat.
Dlaczego zszedł Maor? Kontuzji brak, więc może czeka go indywidualny trening podań i prowadzenia piłki od nadziei polskiej myśli szkoleniowej?Sobolewski, Wilk, Pareiko, Melikson. Reszta do widzenia, skład Głowacki, Baszczyński, Kosowski, Zieńczuk osiągałby lepsze wyniki.
Zawsze podejrzewałem, iż jesteś kibicem Cracovii poszywającym się pod gwardzistę...
Ja bym tak nie oceniał ostro Wisły-za Probierza gra dużo lepiej niż za Moskala, widać przynajmniej jakąś kocepcję gry.
O grze własnego zespołu mówisz,,,gówno" i ,,dno" a nabiłeś tyle postów jako rzekomy kibic Gwardii.

Wisła gra dość ładną piłkę, ma pewne miejsce w środku tabeli. Mówię to ja, kibic Cracovii-pewnie Ty też jesteś za Cracovią ale by rozruszać forum udajesz sympatyka Gwardii a naprawdę jesteś Pasiakiem. Co Twój post to gnojenie Gtsu-ja nie cierpię Wisły ale nie jestem taki ostry w ocenie ich gry. Grają solidny futbol, mają szanse na zdobycie Pucharu Polski, także zespół grający ,,dno" czy ,, gówno" nie były w pófinale Pucharu Polski.
Pozdrawiam.

Wróć do „Polska”