ENERGIA. FITNESS. FACEBOOK. INTERNET. SEKS. *****

BartoszFOIS
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0
Kontakt:

ENERGIA. FITNESS. FACEBOOK. INTERNET. SEKS. *****

Post autor: BartoszFOIS » 27 mar 2012, 16:28

_________________________________________________________________________________________________________________________________________
Pytanie: Ewo, czy TY szczuplejesz ?! (DOKŁADNY CYTAT). ♥♥♥♥♥

2. Ewa Somrowska.

Tak, ginę w oczach -ha, ha. A tak na poważnie-to tak, udało mi się zrzucić 20 kg w 6 miesięcy. Teraz przeszłam 2 tyg. oczyszczania na samych warzywkach i zaczynam dalej stosować (instytutirl) dietę .

Zmodyfikowałam ją jednak, ponieważ nie jem i nigdy nie jadłam mięsa-nie cierpię, a z mądrością mego organizmu nie będę dyskutować. Zastąpiłam mięso rybami i soją. Czuję się świetnie. Zostało mi jeszcze ok. 10 kg do zrzucenia.

Pozdrawiam 16 grudnia 2011 (facebook)/Actual./2013.

_________________________________________________________________________________________________________________________________________
Załączniki
34.002. 40,1 KB. Energia na talerzu... NISKIE WĘGLOWODANY TJ. DO 26% WZROSTU... GLUKOZA NATURALNA... INDEKS  ŻYWIENIOWY  TJ. IŻ PRODUKTU....JPG
34.002. 40,1 KB. Energia na talerzu... NISKIE WĘGLOWODANY TJ. DO 26% WZROSTU... GLUKOZA NATURALNA... INDEKS ŻYWIENIOWY TJ. IŻ PRODUKTU....JPG (40.18 KiB) Przejrzano 934 razy
Ostatnio zmieniony 13 maja 2013, 22:11 przez BartoszFOIS, łącznie zmieniany 6 razy.

Wróć do „Hyde Park”