Forumowe problemy techniczne (zbiorczy)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru » 11 maja 2005, 20:40

Z cyklu sezonowe pretensje forumowiczów...

Mikuś ty mnie nie drażnij, bo już to przerabialiśmy:
Mikusinski pisze:Dlazcego, żeście temat o "Chelsea-kto będzie kolejnym piłkarzem???"przenieśliście go do działu Chelsea. To jest chamstwo. To dlaczego o Realu czy Barcie są takie tematy???
piwus pisze:Bo wystarczą dwa. Oprócz tego są tematy transferowe, tematy klubowe i naprawde te dwa to i tak za wiele, ale wrosły już w forum, żal zamykać :wink:.

bellus pisze:to raczej nie jest temat do rozmyslan kto jest lepszy Barcelona czy Chelsea. Macie taką potrzebę to poszukajcie odpowiedni temat.
Pisakk pisze:Dlaczego przeniosłem? Myślę, że trzeba już zaprzestać zakładania tematów, które nijak się nie różnią od wątku tematu zbiorczego. I co, będzie "Chelsea (zbiorczy)", "Chelsea - kto będzie kolejnym piłkarzem", "Chelsea - kto będzie kolejnym Abramowiczem", "Chelsea - kto będzie jak go nie będzie"...

PS. Zaraz polecą głosy "ale tam są już dwa podobne tematy i ich jakoś nie zamknęliście". Owszem są, ale myśle, że błędem było ich pozostawienie. Koniec.
Zacytuje Ci to i ucz się na pamięć, bo to trochę męczące, jak trzeba powtarzać :roll:.

Wróć do „Wracając Do Meritum”