Re: Barcelona - AC Milan

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Re: Barcelona - AC Milan

Post autor: Bienias » 30 mar 2012, 8:21

Bienias.. Ręce mi opadły!
Pół dnia prubuję wytłumaczyć, że protest Barcelony jest jak najbardziej na miejscu a Ty wyciągasz cytat, który jest nota bene sarkazmem (gdybym był agąM to bym sie pochwalił we właściwym poście...) odniesionym do tego co napisał mości Wilmore... i mi tłumaczysz... O tempora, o mores!!
nie wiem co pisales bo czytalem posty selektywnie a szczerze mowiac tylko realowcow. Nie wczulem sie wiec sorka :P

Mam wrazenie ze co by nie robila Barca jest zle. Jestem przekonany ze gdyby Milan przeciwko Barcelonie mial tak kontrowersyjne sytuacje to taki Mirek przez miesiac by pisal o kradziezy i 2 niepodyktowanych faulach na SS. Inni stali uzytkownicy ktorzy w temacie Barcy wypowiadaja sie wylacznie o sedziach z chcecia by taki mecz dodali do swojego kanonu meczow z CFC, Interem czy tez Realem.
Większość piłkarzy Barcy tak mówi że nie symuluje a podczas meczu robią drugie.z premedytacją, Taki Sanchez czy Alvez leżeli przy każdej nadażającej się okazjii
Nie znam Alveza :( Pokaz mi jak bardzo pilkarze Barcy symulowali podczas meczu z Milanem. daj np 3 filmiki. czekam.
w szczegolnosci znajdz filmiki z AlveSem i Alexisem podczas meczu z Milanem.

Wróć do „Puchary Europejskie”