nio i widzisz Zaza jaki Ty niecierpliwy...
wymienionych zostało kilku wartościowych zawodników... nie wziąłem ich z powietrza tylko ze spekulacji prasowych co nie znaczy, że będą grali dla nas i nie znaczy absolutnie, że ja tak myśle!! moge tylko mieć nadzieje co do niektórych nazwisk
to są tylko spekulacje ale czy realne... należy się zastanowić oczywiście. i Chivu i Cassano będą b. drodzy, a Roma za wszelką cenę nie chce dopuścić, by jakiś wartościowy gracz przeszedł od nich do Juve (z wiadomych względów). ale Wam nikt nie zabraniał 'marzyć' o pakiecie: Gilardino + Bonera... czas pokaże, czy to były marzenia (podobnie jak u nas)
jednak, jeśli Parma chce sprzedać Gilardino, to bedzie musiała spuśćić z tonu... bo za tyle kasy go raczej nie sprzeda. problem w tym, że Parma właśnie go nie chce sprzedawać
czy transfer Gilardino jest realny?? sądze, że raczej nie ale pamiętaj, że jak nie wyjdzie z Cassano... ale masz racje. niedawno kupiliśmy Zlatana (dosyć drogo, bo 19mln) i ogromną rozżutnością (na co nas nie stać) byłoby kupno kolejnego młodego i drogiego napastnika. a możliwe jest też posunięcie następujące (sam to wymyśliłem
wiadomo już, że Van Der Vaart nie przedłuży kontraktu z Ajaxem, a interesuje się nim pare klubów m.in. Juve i Inter...
a może Edu???? ma odejść z Arsenalu ale gdzie?? też go łączono z Juve i może to jest troche bardziej realny transfer.
mówi się też o Vicente z Valencii...
jakiś czas temu "Tuttosport" pisała, a Battega potwierdził, o zainteresowaniu Essienem... też byłoby miło
no i Joaquin z Betisu... ale o niego też walczy kilka klubów: Real, Chelsea, Liverpool.....
jest paru kandydatów na pomoc ale na ile jest prawdopodobne, że któryś z nich trafi do nas- nie wiem
co do obrony... heh
od dłuższego czasu mówi się też o Evrze... dla mnie jest świetny i może nie będzie taki drogi... mógłby być dobrym rozwiązaniem no i w razie potrzeby chyba może też grać na lewej pomocy....
no i ten Bonera na środek obrony... heh pomarzyć można
wymianiłem piłkarzy o których się w Turynie mówi lub mówiło. które z tych transferów i na ile są prawdopodobne nie wiem
jeśli już to skąd na to wszystko kase?? heh jak wiesz mówi się też o sprzedażach...
jak już wiadomo: oklepana kwestia Zambrotty... ten transfer jest coraz bardziej prawdopodobny- ku mojemu zdenerwowaniu
Blasi jak najbardziej sio!! jak najdalej
no i Del Piero... tez nie może jakoś znaleźć swojego pewnego miejsca w kadrze Capello... jednak nie sądze, żeby on opuścił Delle Alpi
kurde późno się zrobiło...
wszedłem na stronke "na chwile" i wsiąkłem
puki co dobrej nocy życzę... a może już miłego dnia?? heh pozdro dla Ciebie Zaza i nowej koleżanki
i sory, że musisz tyle czytać