Z Szewą będą wymiatali, Milan będzie miał anjlepszy atak w całej Europie. Działacze Lyonu odrzucili ofertę Chelsea w sprawie Essiena.
Olympique Lyon odrzucił ofertę Chelsea na 22-letniego pomocnika Michaela Essiena.
Prezydent klubu ze Stade Gerland Jean-Michel Aulas twierdzi, że latem odejdzie tylko kapitan Sydney Govou, a reszta najważniejszy zawodników zostanie.
- Jeden piłkarz odejdzie, powtarzam to. Chelsea złożyła ofertę na i odeszła z kwitkiem. Jestem gotowy negocjować obecne kontrakty, ale nic więcej - powiedział Aulas gazecie L'Equipe.
Jose Mourinho chciał mieć w swojej drużynie Juana Sebastiana Verona, jednak Argentyńczyk powiedział, że chciałby zostać na San Siro.
Argentyński rozgrywający Juan Sebastian Veron przyznał, że chciałby zostać na stałe w Interze Mediolan.
30-letni reprezentant Argentyny jest obecnie wypożyczony z Chelsea i nie wie jeszcze czy angielski klub nie będzie chciał go mieć u siebie z powrotem.
- Myślę, że zostanę w Interze, ale jeśli Roman Abramowicz zamierza ściągnąć mnie z powrotem to nic nie mogę na to poradzić. Nie wiem jaka jest obecnie sytuacja - powiedział Veron.