Maesrto no czekałem czekałem troche ale co tam
Ładnie to napisałeś tylko już mnie wyprowadziłeś z równowagi pisza Mutu z Parmie [napisałeś "nie sądzie" o.k ] ale czemu Ty myślisz że Mutu podpisałe umowe z Juve i pozwoli sie oddac jak Maresca czy Micolli ?? Przeciesz to bedzie wasze wzmocnienie w nowym sezonie i o tym wiek kazdy tylko nie kibice Juve
No ale do tematu ... Napisałeć Ci kiedys że może byc tak że Juve kupi dwóch graczy i Moggi powie ta grupa może wygrywać .. ale może też zrobic tak że sprzeda Trezegueta
Wczoraj mówili coś o sprzedarzy a dopiero potem kupnie i Włosi juz wytypowali Trezeguet wont i w nowym sezonie atak Zlatan - Del Piero Zalayeta Mutu .... a za pieniadze z Trezeguet kupia dopiero obrońce pomocnika i zatrudnia 2 za darmo.... Bo ile Trezeguet jest wart
Nie zapomniej że Juve już niby pozyskało gracz Giannichedda - Kovac -- mówi sie o Edu o.k tylko teraz jak by liczyć koszty to Chivo i Cassano razem kosztują z 50 banie moze mniej a ze sprzedrzy Trezeguet bedzie 15
Ja Ci coś napisze bo sądze że z kumasz. Po sezonie jaky by nie był Moggi zacznie działać. I tak bedzie czukał piłkarz na darmo to to jest w modzie. Przyjdzie może bo to nie pewne Kovac - Gianichedda - Edu. I bedzie iedno zdanie że mam zespół który może wygrywać. Zaczna moze szukanie nastepcy Nedveda czy Thurama. A pamietaj ze jak Juve musi sprzedać by kupic tozrobi jak z Zizou i ja stawiam że Zambrotta w Chelsea
Milan nie sprzedał Sheva by kupić Stama czy Kaka nie sprzedał Nesty by kupić Pirlo - kupił Rui Costa za 40 baniek
Takze czeba chodzic to ziemi kiedy ostatnio Juve wydało na transfery 50 baniek
A warto zwrócic uwage na takie rzeczy jak ceny piłkarze i ostatnie ruch transferów. Ba nie tyle ruch co kwoty ....
Pozdro wiesz sam że plotek jest max ale w które wieszysz to Ty wiesz sam. A warto wspomnieć że Juve jest z Parmą troche nie za dobry układy....
Zaraz napisze ktoś że Thuram - Buffon z Parmy i jak nie dobry