Ozdobny jasne ze bede sie cieszyl. Musialbym byc nienormalny zeby sie nie cieszyc. Co niczego w tej sprawie nie zmienia. Chcialbym zeby Milan awansowal dzieki pracy trenera i pilkarzy na boisku a nie pana z gwizdkiem. Gdy system jest wadliwy kazdy sie raczej ucieszy jezeli defekt systemu zadziala na jego korzysc ale to nie znaczy ze jest to dobre poniewaz czasami my zyskamy a ktos inny straci.
Nie wiem jak mozna spytac dlaczego ktos chce to zmienic. Zmienic cos co jest wadliwe i sa instrumenty zeby temu zapobiec. Jak chorujesz to starasz sie wyleczyc czy siedzisz i akceptujesz pewna nieuczciwosc ze Ty zachorowales a Twoj znajomy nie? Dlaczego nie chcesz uleczyc pilki z bledow sedziowskich?
Nie zgadzam sie na taki stan rzeczy jaki jest obecnie ale musze to tolerowac poniewaz nie mam innego wyjscia nic nie moge w tej sprawie zrobic. Ty akceptujesz to bo najwyrazniej pociaga Cie element chaosu i nieuczciwosc. Gdybym byl zlosliwy to bym napisal ze jakies znaczenie ma tu zapewne to komu kibicujesz.
Wierz mi gdyby to ode mnie zalezalo zrobilbym wszystko zeby wplyw blednych decyzji sedziowskich na wynik spotkania byl marginalny.