Nie przeczę. Komentarzy na stronach FCB nawet się nie chce czytać, taki burdel. Co nie znaczy, że inne drużyny takowych nie mają. Napinają się głównie te same osoby w kwestii Barcy. Jeśli te bzdury, które wypisują piszą poważnie, to zostawiam to bez komentarza.Rezus pisze:Jak już się napinamy to opisałeś większość kibiców swojej drużyny.Professor Chaos pisze:Na pewno ktoś się przejmie bandą pryszczatych dzieciaków z nadwagą krzyczących coś o Barcelonie piskliwym głosikiem. Jak oczywiście będą mieli odwagę się zebrać a nie szczekać przed monitoremEbi pisze:A jeszcze jedno - z roku na rok frustracja i gniew postronnych kibiców narasta, można raz, można dwa, ale żeby co roku? To musi kiedyś pęknąć - ludzie się zbuntują i wyjdą na ulicę - tak jak przeciwko komunie, ACTa, Putinowi tak wyjdą przeciwko uefie i drukowaniu pod ppilków z katalunii.![]()
Wracając do teamtu liczyłem na lepszy mecz po tym co działo się w pierwszym. Głównie skuteczność Barcy tak jak pisałem. Milan także mnie zawiódł oddając trzy strzały na Camp Nou. Słabsze drużyny pokazały, że z Blaugraną da się lepiej. Trudno, 0-0 na San Siro to był najlepszy mecz w tej edycji LM IMO. Ewentualny finał Real-Barca będzie okropny. Chciałbym żeby Bayern coś ugrał ale to marzenia ściętej głowy...