Oglądał ktoś Arkę z Legią? Jest ktoś może w posiadaniu skrótu tegoż meczu? Jestem zwłaszcza ciekaw sytuacji z czerwoną kartką dla Mazurkiewicza, bo z perspektywy trybun wyglądało to tak, jakby sędzia okradł Arkę, a w necie widzę, że komentarze są różne.
Generalnie Arka pokazała się z bardzo dobrej strony, parę fajnych akcji, ładny gol, naprawdę nieźle jak na drużynę z I ligi grającą z liderem ekstraklasy. Szkoda tej czerwonej i karnego, bo można było dziś ugrać dobry wynik, a tak sprawa awansu do finału jest raczej rozstrzygnięta. Spodziewałem się zobaczyć dziś jakiś przebłysk geniuszu Wolskiego, ale przez 45 minut nic ciekawego nie pokazał. Z dawnych gwiazd słabiutki Nacho Novo, natomiast dobrą zmianę dał Ljuboja. Żewłakow pokazowo trzymał obronę, nie wiem jak przy takim deficycie środkowych obrońców Smuda może go nie powoływać.
W każdym razie teraz trzeba się skupić na awansie, z taką grą szanse na pewno są. Nie wiem co za debil wymyślił, że Piast gra teraz praktycznie tylko u siebie, no ale trzeba się skoncentrować na własnych wynikach, żeby nie powtarzały się wpadki jak ostatnio z Olimpią Grudziądz. Fajnie jakby mecz ostatniej kolejki Arka-Pogoń miał zadecydować o awansie do ekstraklasy, na pewno byłyby emocje.